Show simple item record

dc.contributor.advisorSalgó, András
dc.contributor.authorGelencsér, Tímea
dc.date.accessioned2015-08-03T10:32:21Z
dc.date.available2015-08-03T10:32:21Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/760
dc.language.isoen
dc.publisherBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
dc.subjectKeményítő
dc.subjectÉlelmiszertechnológia
dc.subjectÉlelmiszer biokémia
dc.subjectÉlelmiszervizsgálat
dc.titleComparative study of resistant starches and investigations of their application in starch-based products (bread and pasta)en
dc.title.alternativeRezisztens keményítők minősítése és termékekben (kenyér, száraztészta) való alkalmazhatóságának vizsgálatahu
dc.typePh.D. Thesis
dc.publisher.doctoral-schoolOláh György Doktori Iskola
dc.publisher.facultyVegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
dc.date.defence2009-04-29
dc.identifier.bmeomikk-aleph000493933


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record