Show simple item record

dc.contributor.advisorCzukor, Bálint
dc.contributor.authorMatusek, Anikó
dc.date.accessioned2015-08-03T10:32:03Z
dc.date.available2015-08-03T10:32:03Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/722
dc.language.iso
dc.publisherBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
dc.subjectDehidratáció
dc.subjectOzmózis
dc.subjectMonoszacharid
dc.titleFrukto-oligoszacharidok alkalmazásának modellezése ozmotikus dehidratálási művelettel diffúziós és bomlástechnikai megközelítésben
dc.title.alternativeApplication of fructo-oligosaccharides in osmotic dehydration by diffusion and degradation kinetic approachhu
dc.typePh.D. Thesis
dc.publisher.doctoral-schoolOláh György Doktori Iskola
dc.publisher.facultyVegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
dc.date.defence2008-09-04
dc.identifier.bmeomikk-aleph000492884


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record