Show simple item record

dc.contributor.advisorZrínyi, Miklós
dc.contributor.authorGyenes, Tamás
dc.date.accessioned2015-08-03T10:31:48Z
dc.date.available2015-08-03T10:31:48Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/690
dc.language.iso
dc.publisherBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
dc.subjectBiokémia
dc.subjectAminosav
dc.subjectSzintézis
dc.subjectPolimerkémia
dc.titleAminosav alapú gélek szintézise és duzzadási tulajdonságaik vizsgálata
dc.title.alternativePreparation and swelling properties of amino acid-based gelshu
dc.typePh.D. Thesis
dc.publisher.doctoral-schoolOláh György Doktori Iskola
dc.publisher.facultyVegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
dc.date.defence2008-05-29
dc.identifier.bmeomikk-aleph000489199


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record