Show simple item record

dc.contributor.advisorHalász, Anna
dc.contributor.authorCsibrikné Németh, Edina
dc.date.accessioned2015-08-03T10:31:21Z
dc.date.available2015-08-03T10:31:21Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/628
dc.language.isoen
dc.publisherBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
dc.subjectÉlelmiszervizsgálat
dc.subjectSzerves sav
dc.subjectBaktérium
dc.subjectFermentálás
dc.titleInvestigation of the efficiency and mode of action of lactic acid bacteria suitable for probiotic food productionen
dc.title.alternativeProbiotikus élelmiszer előállítására alkalmas tejsavbakt.-k hatékonyságának és hatásmechanizmusának vizsgálatahu
dc.typePh.D. Thesis
dc.publisher.facultyVegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
dc.date.defence2007-09-17
dc.identifier.bmeomikk-aleph000486043


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record