| Simándi, Béla | |
| Székely, Edit | |
| András, Csaba Dezső | |
| 2019-02-06T11:29:45Z | |
| 2019-02-06T11:29:45Z | |
| 2017 | |
| http://hdl.handle.net/10890/5825 | |
| hu | hu_HU |
| Bioaktív élelmiszer-hatóanyagok kinyerése fűszer- és gyógynövényekből szuperkritikus fluid extrakció és mikrohullámú vízgőz-desztilláció alkalmazásával | hu_HU |
| Supercritical fluid extraction and microwave-assisted hydro-distillation of nutraceuticals from spices and medicinal plants | hu_HU |
| Disszertáció | hu |
| Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok) | hu_HU |
| Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar | hu_HU |
| 2019-02-27 | |
| 000646710 | |
| Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem | hu_HU |
| Extrahálás | |
| Szuperfolyékonyság | |
| Kritikus viselkedés | |
| Szén-dioxid | |
| Gyógynövény | |
| Desztilláció | |
| Ph.D. Thesis | hu_HU |