Bioaktív élelmiszer-hatóanyagok kinyerése fűszer- és gyógynövényekből szuperkritikus fluid extrakció és mikrohullámú vízgőz-desztilláció alkalmazásával

Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés- Cím és alcím
- Bioaktív élelmiszer-hatóanyagok kinyerése fűszer- és gyógynövényekből szuperkritikus fluid extrakció és mikrohullámú vízgőz-desztilláció alkalmazásával
- Cím és alcím más nyelven
- Supercritical fluid extraction and microwave-assisted hydro-distillation of nutraceuticals from spices and medicinal plants
- Szerző
- András, Csaba Dezső
- Megjelenés ideje
- 2017
- Védés dátuma
- 2019-02-27
- Témavezető
- Simándi, Béla
- Székely, Edit
- Nyelv
- hu
- Tárgyszó
- Extrahálás, Szuperfolyékonyság, Kritikus viselkedés, Szén-dioxid, Gyógynövény, Desztilláció
- Egyéb azonosítók
- BME OMIKK katalógus-azonosító: 000646710
- Dokumentumtípus
- Disszertáció
- Műfaj
- Ph.D. Thesis
- Egyetem
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Kar
- Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
- Doktori iskola
- Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)