| Kurunczi, Sándor | |
| Hórvölgyi, Zoltán | |
| Saftics, Andras | |
| 2019-01-22T09:34:17Z | |
| 2019-01-22T09:34:17Z | |
| 2018 | |
| http://hdl.handle.net/10890/5818 | |
| en | hu_HU |
| Development of dextran-based hydrogel layers for biosensor applications | hu_HU |
| Dextrán-alapú hidrogél rétegek fejlesztése bioszenzorikai alkalmazásokhoz | hu_HU |
| Disszertáció | hu |
| Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok) | hu_HU |
| Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar | hu_HU |
| 2019-02-08 | |
| 000646749 | |
| Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem | hu_HU |
| Gél | |
| Bioérzékelő | |
| Poliszacharid | |
| Vékonyréteg-technika | |
| Ph.D. Thesis | hu_HU |