Műegyetemi Digitális Archivum
    • magyar
    • English
  • English 
    • magyar
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • További disszertációk
  • View Item
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • További disszertációk
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Szerves fázisban működő enzim alapú bioszenzorok fejlesztése és alkalmazása élelmiszerminták vizsgálatára

Thumbnail
View/Open
Értekezés (771.6Kb)
Tézisfüzet (magyar) (161.4Kb)
Tézisfüzet (angol) (110.8Kb)
Metadata
Show full item record
Link to refer to this document:
http://hdl.handle.net/10890/339
Collections
  • További disszertációk [446]
Title
Szerves fázisban működő enzim alapú bioszenzorok fejlesztése és alkalmazása élelmiszerminták vizsgálatára
Title and subtitle in another language
Development of organic phase biosensors for analysing food samples
Author
Adányiné Kisbocskói, Nóra
Date of issue
2003
Date of defence
2004-11-26
Advisor
Váradi, Mária
Publisher
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Language
Identifiers
BME OMIKK katalógus-azonosító: 000464627
Document type
Ph.D. Thesis
Faculty
Vegyészmérnöki Kar

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV