Rövidített megjelenítés

dc.contributor.authorVarga E
dc.contributor.authorRéczey, Istvánné
dc.contributor.authorZacchi G
dc.date.accessioned2016-09-04T21:31:33Z
dc.date.available2016-09-04T21:31:33Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/3222
dc.language.isoen
dc.titleOptimization of steam pretreatment of corn stover to enhance enzymatic digestibility
dc.typefolyóiratcikk
dc.identifier.mtmt2636783
dc.identifier.scopus11244262290
dc.identifier.wos000221186200044
dc.other.containerIdentifierIssn0273-2289
dc.other.containerIdentifierIssn1559-0291
dc.other.containerPeriodicalVolume113
dc.other.containerTitleAPPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY
dc.type.typeszakcikk


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

  • BME PA dokumentumai [3736]
    Lezárt gyűjtemény. Fájlok hozzáférési felülvizsgálata folyamatban. Jelenleg a dokumentumok kizárólag BME-s IP címekről érhetők el.

Rövidített megjelenítés