| Bordácsné Bocz, Katalin | |
| Marosi, György | |
| Vadas, Daniel | |
| 2021-05-27T06:22:07Z | |
| 2021-05-27T06:22:07Z | |
| 2021 | |
| http://hdl.handle.net/10890/15360 | |
| en | hu_HU |
| Development and functionalisation of lightweight poly(lactic acid) composites | hu_HU |
| Súlycsökkentett politejsav kompozitok kifejlesztése és értéknövelő módosítása | hu_HU |
| Disszertáció | hu |
| Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok) | hu_HU |
| Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar | hu_HU |
| 2021-06-15 | |
| 000725945 | |
| Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem | hu_HU |
| Doktori (Ph.D.) értekezés / Ph.D. Thesis | hu_HU |
| K-9949 | |