Show simple item record

dc.contributor.advisorBedő, Zoltán
dc.contributor.authorJuhász, Angéla
dc.date.accessioned2015-08-03T10:27:48Z
dc.date.available2015-08-03T10:27:48Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/152
dc.language.isohu
dc.publisherBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
dc.subjectBúza
dc.subjectSikér
dc.subjectFehérje
dc.titleA Bánkúti 1201 búzafajta tartalékfehérje összetételének jellemzése és összefüggései a sütőipari minőséggelhu
dc.title.alternativeThe storage protein composition of the variety Bánkúti 1201 and correlations with functional properties
dc.typePh.D. Thesis
dc.publisher.facultyVegyészmérnöki Kar
dc.date.defence2002-03-01
dc.identifier.bmeomikk-aleph000441384


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record