Műegyetemi Digitális Archivum
    • magyar
    • English
  • English 
    • magyar
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • További disszertációk
  • View Item
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • További disszertációk
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A Bánkúti 1201 búzafajta tartalékfehérje összetételének jellemzése és összefüggései a sütőipari minőséggel

Thumbnail
View/Open
Értekezés (728.0Kb)
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10890/152
Collections
  • További disszertációk [446]
Title
A Bánkúti 1201 búzafajta tartalékfehérje összetételének jellemzése és összefüggései a sütőipari minőséggel
Title and subtitle in another language
The storage protein composition of the variety Bánkúti 1201 and correlations with functional properties
Author
Juhász, Angéla
Date of issue
2001
Date of defence
2002-03-01
Advisor
Bedő, Zoltán
Publisher
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Language
hu
Identifiers
BME OMIKK katalógus-azonosító: 000441384
Document type
Ph.D. Thesis
Faculty
Vegyészmérnöki Kar

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV