Túlérzékenységi reakciókat kiváltó összetevők tulajdonságainak tanulmányozása valós élelmiszermátrixokban

Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés- Cím és alcím
- Túlérzékenységi reakciókat kiváltó összetevők tulajdonságainak tanulmányozása valós élelmiszermátrixokban
- Cím és alcím más nyelven
- Study on properties of components triggering hypersensitivity reactions using real food matrices
- Szerző
- Török, Kitti
- Megjelenés ideje
- 2014
- Védés dátuma
- 2015-02-19
- Témavezető
- Tömösközi, Sándor
- Kiadó
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Nyelv
- hu
- Tárgyszó
- Táplálkozás, Allergia, Élelmiszervizsgálat, Fehérje
- Egyéb azonosítók
- BME OMIKK katalógus-azonosító: 000579408
- Dokumentumtípus
- Ph.D. Thesis
- Kar
- Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
- Doktori iskola
- Oláh György Doktori Iskola