Műegyetemi Digitális Archivum
    • magyar
    • English
  • English 
    • magyar
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok
  • View Item
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A búza arabinoxilán tartalmának növelése, stabilitásának és molekuláris hátterének vizsgálata

Thumbnail
View/Open
Értekezés (8.458Mb)
Tézisfüzet (magyar) (637.3Kb)
Tézisfüzet (angol) (522.4Kb)
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10890/13372
Collections
  • Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok [332]
Title
A búza arabinoxilán tartalmának növelése, stabilitásának és molekuláris hátterének vizsgálata
Title and subtitle in another language
Enhancement of the arabinoxylan content of wheat and analysis of its stability and molecular background
Author
Tremmel-Bede, Karolina
Date of issue
2020
Date of defence
2020
Advisor
Rakszegi, Marianna
Tömösközi, Sándor
Language
hu
Document type
Disszertáció
Document genre
Ph.D. Thesis
University
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Faculty
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
Doctoral school
Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV