A tritikálé humán célú felhasználását célzó kutatások: szemfizikai, összetételi, technológiai tulajdonságok és a közöttük levő összefüggések vizsgálata

Megtekintés/ Megnyitás
Metaadat
Teljes megjelenítés
Link a dokumentumra való hivatkozáshoz:
Gyűjtemény
- Cím és alcím
- A tritikálé humán célú felhasználását célzó kutatások: szemfizikai, összetételi, technológiai tulajdonságok és a közöttük levő összefüggések vizsgálata
- Cím és alcím más nyelven
- Study on the food use purpose of triticale: grain physical, nutritional, technological features and relations between them
- Szerző
- Langó, Bernadett
- Megjelenés ideje
- 2019
- Védés dátuma
- 2019-09-30
- Témavezető
- Bóna, Lajos
- Tömösközi, Sándor
- Nyelv
- hu
- Egyéb azonosítók
- BME OMIKK katalógus-azonosító: 000662720
- Dokumentumtípus
- Disszertáció
- Műfaj
- Ph.D. Thesis
- Egyetem
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Kar
- Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
- Doktori iskola
- Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)