A tritikálé humán célú felhasználását célzó kutatások: szemfizikai, összetételi, technológiai tulajdonságok és a közöttük levő összefüggések vizsgálata
Metadata
Show full item record
Link to refer to this document:
Collections
- Title
- A tritikálé humán célú felhasználását célzó kutatások: szemfizikai, összetételi, technológiai tulajdonságok és a közöttük levő összefüggések vizsgálata
- Title and subtitle in another language
- Study on the food use purpose of triticale: grain physical, nutritional, technological features and relations between them
- Author
- Langó, Bernadett
- Date of issue
- 2019
- Date of defence
- 2019-09-30
- Advisor
- Bóna, Lajos
- Tömösközi, Sándor
- Language
- hu
- Identifiers
- BME OMIKK katalógus-azonosító: 000662720
- Document type
- Disszertáció
- Document genre
- Ph.D. Thesis
- University
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Faculty
- Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
- Doctoral school
- Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)