Show simple item record

Tömösközi, Sándor
Németh, Renáta
2019-07-24T12:54:52Z
2019-07-24T12:54:52Z
2019
http://hdl.handle.net/10890/13146
huhu_HU
Sütőipari minőség meghatározására alkalmas műszer- és módszerfejlesztések és alkalmazásuk búzaalapú és gluténmentes modelltermékek vizsgálatárahu_HU
Instrument and method development for the determination of baking quality and application in the analysis of wheat-based and gluten-free model productshu_HU
Disszertációhu
Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)hu_HU
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karhu_HU
2019-09-03
000662966
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemhu_HU
Ph.D. Thesishu_HU


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record