Sütőipari minőség meghatározására alkalmas műszer- és módszerfejlesztések és alkalmazásuk búzaalapú és gluténmentes modelltermékek vizsgálatára
Metadata
Show full item record
Link to refer to this document:
Collections
- Title
- Sütőipari minőség meghatározására alkalmas műszer- és módszerfejlesztések és alkalmazásuk búzaalapú és gluténmentes modelltermékek vizsgálatára
- Title and subtitle in another language
- Instrument and method development for the determination of baking quality and application in the analysis of wheat-based and gluten-free model products
- Author
- Németh, Renáta
- Date of issue
- 2019
- Date of defence
- 2019-09-03
- Advisor
- Tömösközi, Sándor
- Language
- hu
- Identifiers
- BME OMIKK katalógus-azonosító: 000662966
- Document type
- Disszertáció
- Document genre
- Ph.D. Thesis
- University
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Faculty
- Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
- Doctoral school
- Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)