Rövidített megjelenítés

dc.contributor.advisorSalgó, András
dc.contributor.advisorGelencsér, Tímea
dc.contributor.advisorGergely, Szilveszter
dc.contributor.authorHódsági, Mária
dc.date.accessioned2015-08-03T10:36:15Z
dc.date.available2015-08-03T10:36:15Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10890/1122
dc.language.isoen
dc.publisherBudapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
dc.subjectKeményítő
dc.subjectÉlelmiszertechnológia
dc.subjectÉlelmiszer biokémia
dc.subjectÉlelmiszervizsgálat
dc.titleRecent results of investigations of resistant starchesen
dc.title.alternativeRezisztens keményítők vizsgálatának újabb eredményeihu
dc.typePh.D. Thesis
dc.publisher.doctoral-schoolOláh György Doktori Iskola
dc.publisher.facultyVegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
dc.date.defence2012-01-17
dc.identifier.bmeomikk-aleph000520984


A dokumentumhoz tartozó fájlok

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

A dokumentum a következő gyűjtemény(ek)ben található meg

Rövidített megjelenítés