Műegyetemi Digitális Archivum
    • magyar
    • English
  • English 
    • magyar
    • English
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok
  • View Item
  •   DSpace Home
  • 3. Disszertációk (BME)
  • Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A sikéralkotó fehérjék bioszintézise és a sikérkomplex reológiai sajátságai

Thumbnail
View/Open
Értekezés (1.732Mb)
Tézisfüzet (magyar) (148.6Kb)
Tézisfüzet (angol) (104.5Kb)
Metadata
Show full item record
Link to refer to this document:
http://hdl.handle.net/10890/1045
Collections
  • Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok [379]
Title
A sikéralkotó fehérjék bioszintézise és a sikérkomplex reológiai sajátságai
Title and subtitle in another language
Biosynthesis of gluten-forming proteins and rheological properties of gluten complex
Author
Abonyi, Tibor
Date of issue
2010
Date of defence
2011-03-07
Advisor
Lásztity, Radomir
Publisher
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Language
hu
Identifiers
BME OMIKK katalógus-azonosító: 000511446
Document type
Ph.D. Thesis
Faculty
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
Doctoral school
Oláh György Doktori Iskola

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Content by
Theme by 
Atmire NV
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback

Content by
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV